Sukatan 3/4 Cawan Air / Satu Cawan Berapa Ml
Tambahkan sekali 1 1/2 gelas air asam jawa. Masukkan juga 1 sudu besar garam bukit dan 1/2 sudu besar gula perang. Selepas dikisar, masukkan stok air asam ke dalam bekas kedap udara. Masukkan semua bahan tadi dalam pengisar. (segenggam besar asam jawa + 1 1/2 gelas air) * ikut kepekatan yang diingini* 4.
Masukkan juga 1 sudu besar garam bukit dan 1/2 sudu besar gula perang. Tambahkan sekali 1 1/2 gelas air asam jawa. Masukkan semua bahan tadi dalam pengisar. Selepas dikisar, masukkan stok air asam ke dalam bekas kedap udara. (segenggam besar asam jawa + 1 1/2 gelas air) * ikut kepekatan yang diingini* 4.
Tambahkan sekali 1 1/2 gelas air asam jawa.
Masukkan semua bahan tadi dalam pengisar. Masukkan juga 1 sudu besar garam bukit dan 1/2 sudu besar gula perang. Selepas dikisar, masukkan stok air asam ke dalam bekas kedap udara. (segenggam besar asam jawa + 1 1/2 gelas air) * ikut kepekatan yang diingini* 4. Tambahkan sekali 1 1/2 gelas air asam jawa.
Masukkan juga 1 sudu besar garam bukit dan 1/2 sudu besar gula perang. Tambahkan sekali 1 1/2 gelas air asam jawa. (segenggam besar asam jawa + 1 1/2 gelas air) * ikut kepekatan yang diingini* 4. Masukkan semua bahan tadi dalam pengisar.
Masukkan semua bahan tadi dalam pengisar. Tambahkan sekali 1 1/2 gelas air asam jawa. Selepas dikisar, masukkan stok air asam ke dalam bekas kedap udara. Masukkan juga 1 sudu besar garam bukit dan 1/2 sudu besar gula perang. (segenggam besar asam jawa + 1 1/2 gelas air) * ikut kepekatan yang diingini* 4.
Masukkan semua bahan tadi dalam pengisar.
Selepas dikisar, masukkan stok air asam ke dalam bekas kedap udara. (segenggam besar asam jawa + 1 1/2 gelas air) * ikut kepekatan yang diingini* 4. Tambahkan sekali 1 1/2 gelas air asam jawa. Masukkan semua bahan tadi dalam pengisar. Masukkan juga 1 sudu besar garam bukit dan 1/2 sudu besar gula perang.
Masukkan semua bahan tadi dalam pengisar. Tambahkan sekali 1 1/2 gelas air asam jawa. Selepas dikisar, masukkan stok air asam ke dalam bekas kedap udara. (segenggam besar asam jawa + 1 1/2 gelas air) * ikut kepekatan yang diingini* 4. Masukkan juga 1 sudu besar garam bukit dan 1/2 sudu besar gula perang.
Tambahkan sekali 1 1/2 gelas air asam jawa. Selepas dikisar, masukkan stok air asam ke dalam bekas kedap udara. (segenggam besar asam jawa + 1 1/2 gelas air) * ikut kepekatan yang diingini* 4. Masukkan juga 1 sudu besar garam bukit dan 1/2 sudu besar gula perang. Masukkan semua bahan tadi dalam pengisar.
Masukkan juga 1 sudu besar garam bukit dan 1/2 sudu besar gula perang.
Tambahkan sekali 1 1/2 gelas air asam jawa. Masukkan juga 1 sudu besar garam bukit dan 1/2 sudu besar gula perang. (segenggam besar asam jawa + 1 1/2 gelas air) * ikut kepekatan yang diingini* 4. Masukkan semua bahan tadi dalam pengisar. Selepas dikisar, masukkan stok air asam ke dalam bekas kedap udara.
Sukatan 3/4 Cawan Air / Satu Cawan Berapa Ml. Tambahkan sekali 1 1/2 gelas air asam jawa. Masukkan semua bahan tadi dalam pengisar.
Masukkan semua bahan tadi dalam pengisar sukatan 3 4 cawan. Selepas dikisar, masukkan stok air asam ke dalam bekas kedap udara.
Masukkan semua bahan tadi dalam pengisar. Selepas dikisar, masukkan stok air asam ke dalam bekas kedap udara. Masukkan juga 1 sudu besar garam bukit dan 1/2 sudu besar gula perang. Tambahkan sekali 1 1/2 gelas air asam jawa. (segenggam besar asam jawa + 1 1/2 gelas air) * ikut kepekatan yang diingini* 4.
(segenggam besar asam jawa + 1 1/2 gelas air) * ikut kepekatan yang diingini* 4. Masukkan juga 1 sudu besar garam bukit dan 1/2 sudu besar gula perang. Selepas dikisar, masukkan stok air asam ke dalam bekas kedap udara. Masukkan semua bahan tadi dalam pengisar.
Masukkan semua bahan tadi dalam pengisar. (segenggam besar asam jawa + 1 1/2 gelas air) * ikut kepekatan yang diingini* 4. Selepas dikisar, masukkan stok air asam ke dalam bekas kedap udara.
Masukkan semua bahan tadi dalam pengisar.
Selepas dikisar, masukkan stok air asam ke dalam bekas kedap udara. Masukkan semua bahan tadi dalam pengisar. Tambahkan sekali 1 1/2 gelas air asam jawa. (segenggam besar asam jawa + 1 1/2 gelas air) * ikut kepekatan yang diingini* 4. Masukkan juga 1 sudu besar garam bukit dan 1/2 sudu besar gula perang.
Masukkan juga 1 sudu besar garam bukit dan 1/2 sudu besar gula perang.
Tambahkan sekali 1 1/2 gelas air asam jawa.
Tambahkan sekali 1 1/2 gelas air asam jawa.
(segenggam besar asam jawa + 1 1/2 gelas air) * ikut kepekatan yang diingini* 4.
Selepas dikisar, masukkan stok air asam ke dalam bekas kedap udara.
Masukkan juga 1 sudu besar garam bukit dan 1/2 sudu besar gula perang.
Post a Comment for "Sukatan 3/4 Cawan Air / Satu Cawan Berapa Ml"